Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Courvoisier VS Cognac

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Courvoisier VS is een van de best verkochte cognac uit Frankrijk, een elegante cognac met sterke noten van vers fruit en een verse oaky smaak.

Aantal

-
+
€ 31,45 € 28,95

In winkelwagen

Courvoisier VS Cognac Informatie

Courvoisier VS (Very Special) is een verrukkelijke mix van cognacs met noten van fruit, die een unieke rijkdom en diepte heeft. Het heeft een perfect uitgebalanceerde aroma die gevormd is door zijn omgeving, druif en jarenlange rijping in de fijne Franse eiken vaten.

Courvoisier is een merk van cognac die werd opgericht in het begin van de 19e eeuw door Emmanuel Courvoisier en Louis Gallois. Ze begonnen als handelaars van cognac maar uiteindelijk besloten om het te produceren door zelf te garanderen de beste cognac aan hun klanten. Het bedrijf, nu in handen van Beam Suntory, produceert zijn 200-jaar oude ambacht in de regio Charente van Frankrijk. Courvoisier kreeg de 'Prestige de la France' in 1984 voor het leveren van hoogwaardige producten in Frankrijk en blijft de enige cognac huis die het award heeft ontvangen. Courvoisier is een van de best beoordeelde merk van brandewijn/cognacs in de wereld.

Serveer Courvoisier VS cognac puur bij kamertemperatuur en na het gieten, laat het voor een minuut intrekken om zijn heldere en rijke aroma’s volledig vrij te geven.

COURVOISIER VS COCKTAIL

COURVOISIER COOLER

2 parts Courvoisier VS cognac

2 parts ginger beer

Apple juice

Lime slice

Courvoisier VS Cognac Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?