Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Courvoisier VSOP Fine Cognac

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Courvoiser VSOP is een exclusieve cognac die gemaakt is in Frankrijk. Het bevat fruitige en muskus notities met jasmijn en rijpe perzik aroma. Het heeft een zoete gekarameliseerde smaak die lijkt op die van geroosterde amandelen

Aantal

-
+
€ 37,50 € 33,95

Niet op voorraad

Courvoisier VSOP Fine Cognac Informatie

Courvoisier VSOP (Very Special Old Pale) is een uitzonderlijk fijne cognac. Het bevat perfect uitgebalanceerde aroma's van jasmijn, perzik en geroosterde amandelen. De uitgebalanceerde aroma wordt gevormd door zijn omgeving, druiven en jarenlange rijping in de fijne Franse eiken vaten.

Courvoisier is een merk van cognac die werd opgericht in het begin van de 19e eeuw door Emmanuel Courvoisier en Louis Gallois. Ze begonnen als handelaars van cognac maar besloten uiteindelijk om het zelf te produceren en boden de garantie van beste cognac aan hun klanten.

Het bedrijf, nu in handen van Beam Suntory, produceert zijn 200-jaar oude ambacht in de regio Charente van Frankrijk. Courvoisier kreeg de 'Prestige de la France' in 1984 voor het leveren van hoogwaardige producten in Frankrijk en blijft de enige cognac huis die het award heeft ontvangen. Courvoisier is een van de best beoordeelde merk van brandewijn/cognacs in de wereld.

Serveer Courvoisier VSOP cognac puur bij kamertemperatuur en na het gieten, laat het voor een minuut intrekken om zijn heldere en rijke aroma’s volledig vrij te geven.

COURVOISIER VSOP COCKTAIL MIXEN

COGNAC SUMMIT

1 ½ parts Courvoisier VSOP Cognac

1 lime peel

4 thin slices of fresh ginger

2 parts lemon-lime soda

1 long piece of cucumber peel

SPARKLING COGNAC

Half part Courvoisier VSOP cognac

Champagne

1 sugar cube

Courvoisier VSOP Fine Cognac Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?