Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Courvoisier XO Cognac

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Courvoisier XO is een premium extra gerijpte cognac uit Frankrijk. Het bevat exotische noten van vanille, créme brulée, gesuikerde sinaasappel en iris bloem notities.

Aantal

-
+
€ 74,95

In winkelwagen

Courvoisier XO Cognac Informatie

Courvoisier XO cognac is consequent erkend als een van de beste XO in de wereld, Courvoisier XO is een zeer bijzondere mix van fijne en goed gerijpte cognacs, met rijke exotische aroma's. De perfecte balans van de intense smaken wordt gevormd door zijn omgeving, druiven en rijping in de fijne Franse eiken vaten gedurende ten minste twee decennia. Het roosteren van fusten geeft ze noten van vanille en caramel die zich ontwikkelt tot delicate crème brûlée smaak en zoete sinaasappel aroma's door de jaren heen.

Courvoisier is een merk van cognac die werd opgericht in het begin van de 19e eeuw door Emmanuel Courvoisier en Louis Gallois. Ze begonnen als handelaars van cognac maar besloten uiteindelijk om het zelf te produceren en boden de garantie van beste cognac aan hun klanten. Het bedrijf, nu in handen van Beam Suntory, produceert zijn 200-jaar oude ambacht in de regio Charente van Frankrijk. Courvoisier kreeg de 'Prestige de la France' in 1984 voor het leveren van hoogwaardige producten in Frankrijk en blijft de enige cognac huis die het award heeft ontvangen. Courvoisier is een van de best beoordeelde merk van brandewijn/cognacs in de wereld.

Courvoisier XO Cognac Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?