Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Hennessy Fine de Cognac

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Hennessy Fine de Cognac is een nieuwe mix van fijne eaux-de-vie die een vers, goed uitgebalanceerde bloemige en fruitige karakter heeft.

Aantal

-
+
€ 41,95 € 39,50

Niet op voorraad

Hennessy Fine de Cognac Informatie

Hennessy Fine de Cognac is betrekkelijk een nieuw lid van de Hennessy cognac familie. Het heeft een unieke mix van maturiteit en classificatie tussen de VS en VSOP. De eaux-de-vie gebruikt in Fine de Cognac een selectie van hun bloemige en fruitige aroma's alsmede hun rond en zacht karakter. Deze eaux-de-vie is tien jaar gerijpt in oude eiken vaten waarbij drie of vier generaties van eaux-de-vie reeds werden gerijpt.

Op de neus, je zult ervaren de warme, aangename tonen van witte nougat en hazelnoot. In de mond, je zal voelen de zachtheid met noten van Weense koffie en gekonfijte citrus, gevolgd door een gladde, frisse afdronk.

Hennessy is de best verkochte cognac merk en de grootste producent van cognac in de wereld. Het werd opgericht in 1765 door Richard Hennessy, een Ierse officier in het leger van Louis XV. Het bedrijf is nu in handen van LVMH (66%) en Diageo (34%).

Hennessy Fine de Cognac Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?