Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Hennessy XO Cognac

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Hennessy XO (Extra Old) is een premium mix van oude cognacs, die een goed uitgebalanceerde en sterke karakter toont na de lange verouderingsproces.

Aantal

-
+
€ 165,00

In winkelwagen

Hennessy XO Cognac Informatie

De Hennessy XO Original was eerst gemaakt door Maurice Hennessy in 1870 voor zijn bijzondere klantenkring en is uiteindelijk de nieuwe stijl van cognac geworden - stoutmoedig, rijk en complex. Het is een mengsel van meer dan 100 individuele eaux-de-vie, of oude cognacs, waarvan sommige werden gerijpt tot 30 jaar.

Hennessy XO cognac heeft een diepe amberkleur, een complex, goed afgeronde aroma's van gekonfijt fruit met een hint van cacao en een warme aanwezigheid fruitig. De lange afdronk drukt alle van de complexiteit van het mengen van de cognac en de lange verouderingsproces.

Hennessy is de best verkochte cognac merk en de grootste producent van cognac in de wereld. Het werd opgericht in 1765 door Richard Hennessy, een Ierse officier in het leger van Louis XV. Het bedrijf is nu in handen van LVMH (66%) en Diageo (34%).

Geniet ervan met ijs, met een scheutje water of puur.

Hennessy XO Cognac Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?