Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Osborne 103 Brandy

1 L, 36%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Osborne 103 is een beroemde spaanse Brandy gemaakt van 100% Airen druiven. 103 Brandy heeft verse fruit smaken met een subtiele droogte in evenwicht met een vleugje eik. Perfect voor mixology!

Aantal

-
+
€ 16,95 € 14,50

In winkelwagen

Osborne 103 Brandy Informatie

Het proces van het maken van Osborne 103 Brandy begint met een zorgvuldige selectie van wijnen uit de beste Airen druiven. Door middel van speciale continue stills, verschillende stijlen van rijke eaux-de-vie (betekent Brandies in het Frans) wordt het bereid en gerijpt in de Amerikaanse eiken vaten, die eerder gekruid zijn met de leeftijd van onze premium Sherry wijnen.

Na 6 maanden van de vergrijzing door de unieke en traditionele Solera systeem wordt de eaux-de-vie verrijkt met aroma's en smaken, wat resulteert in een levendige, harmonie en veelzijdig Brandy.

FRESH & AROMATISCHE

  • LOOK: Mooie bleke goud, licht en helder.
  • AROMAS & Smaken: Opmerkelijke fruit nota's van zijn wijn ziel oproepen druiven en rijpe perzik smaken, evenwichtig met een vleugje van de eik. Fris, krachtig en aangenaam. Perfect voor Mixology!

SERVEREN

Osborne 103 is een uiterst veelzijdig Brandy, ideaal om koffie te voegen als een "carajillo", puur of op de rotsen om uw favoriete dessert te begeleiden. Meng het en maak prachtige lange drankjes of verfijnde cocktails voor een leuke avond met vrienden.

Osborne 103 Brandy Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?