Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Yeni Raki

700 ml, 45%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Yeni is al meer dan 500 jaar een traditionele Turkse Raki. Het is gedistilleerd uit de fijnste druiven, rozijnen en anijs. Yeni Raki is de best verkochte anijs drankje in de wereld. Voeg gewoon een paar druppel water erbij en geniet.

Aantal

-
+
€ 17,00

In winkelwagen

Yeni Raki Informatie

Yeni Raki is een traditionele Turkse drank met een rijke smaak. Het is gemaakt door een excellente bewerkte distillatie-proces dat veel vaardigheden en geduld vergt om de smaak en textuur te ontwikkelen. De belangrijkste ingrediënten zijn de fijnste Anatolische druiven, rozijnen en anijs.

De druiven worden verwijderd uit hun stengels en geperst om suma te creëren. De Suma wordt vervolgens tweemaal gedistilleerd en gemengd met anijs op de tweede destillatieproces in traditionele koperen ketels. De afgewerkte Yeni Raki wordt vervolgens gerijpt in eiken vaten voor een minimum van 30 dagen voor de ontwikkeling en het verzachten van haar uiteindelijke karakteristieke smaak.

Bij het drinken van Yeni Raki, wordt water toegevoegd dat transformeert de heldere kleur in een melkachtige kleur en textuur, die in de loop der tijd heeft de naam Lion's Milk heeft gekregen.

Yeni Raki Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?