Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Absente 55

700 ml, 55%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Absente 55 is een populaire Franse absint gemaakt met behulp van de traditionele infusie en destillatieproces die teruggaat tot eind 1800.

Aantal

-
+
€ 23,50 € 22,95

Niet op voorraad

Absente 55 Informatie

Distilleries et Domaines de Provence is de maker van de meest populaire absint, Absente 55, al meer dan 100 jaar. Met behulp van dezelfde ambachtelijke methoden en legendarische technieken die gebruikt werden tussen 1860 - 1912, de geneeskrachtige planten en vruchten, waaronder de legendarische alsem evenals groene anijs, steranijs essentie (anethool), alcoholaten van citroenmelisse en munt en de essentie van grande absint (Artemisia Absinthium), worden zorgvuldig gegoten en gedestilleerd om aroma's en werkzame stoffen van de planten te behouden.

Om te genieten van dit populaire Franse absint, zijn er geen regels! Drink responsibly.

 

Proefnotities

De kleur: een mooi lichtgroen met duidelijke glanzende glints van geel.

De neus: een subtiele geur van alsem vermengd met anijs, munt en kruiden.

De mond: round anijs aanval bewegen op een goed gestructureerde gevoel dankzij de aanwezigheid van de amoise, eindigend met de frisse, kruidige tonen (absint, citroenmelisse en munt), die Absente zijn lengte van smaak geven

Opslag: bij kamertemperatuur, niet boven de 25 ° C of te houden gekoeld. Bewaar de fles rechtop. Geen houdbaarheidsdatum.

Absente 55 Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?