Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Gordon's Gin

700 ml, 37.5%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Gordon’s Gin is werelds best verkopende London Dry Gin met een opvallende frisse smaak. Het is drievoudig gedestilleerd met 100% Grain Neutral Gin met een zweem van citrus en een menthol karakter met een lange en complexe smaak.

Aantal

-
+
€ 12,95

In winkelwagen

Gordon's Gin Informatie

De lijst van de London Dry Gin is niet compleet zonder Gordon's Gin. Gordon's Gin is, zonder twijfel, 's werelds best verkopende London Dry Gin met een opvallend frisse smaak. Dit ongezoete, glorieus Engels gin smaak wordt gemaakt van de fijnste jeneverbessen, die voor twee jaar zijn opgeslagen om de olie te intensiveren en de smaken mellow te maken. Andere botanische ingrediënten die het bevat zijn koriander, engelwortel, zoethout, lis wortel, sinaasappel en citroenschil. Angelica is een ander belangrijk ingrediënt dat Gordon's Gin een lange en complexe smaak geeft.

Gordon's Gin is driedubbel gedestilleerd om de zuiverheid van de gin te waarborgen, aangezien het eerst in 1769 Engeland werd, door Alexander Gordon en sindsdien is het destillatieproces is nog steeds hetzelfde. Sommigen beschouwen dit als een Schotse Gin omdat Gordon van Schotse afkomst was.

Gordon's Gin Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?