Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Pink 47

700 ml, 47%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Pink 47 is een premium kwaliteit London Dry Gin die beroemd is om zijn unieke diamantvormige fles. Het is 4 keer gedistilleerd om een onderscheidend heldere en overtuigende smaak te krijgen. Op 47% is ABV perfect te drinken met een tonic of als basis voor een geweldige cocktail.

Aantal

-
+
€ 17,50

In winkelwagen

Pink 47 Informatie

Pink 47 gin is een bekroonde Premium Londen droge gin geproduceerd door de tweede grootste distillateur - Old St Andrews Whisky - in het Verenigd Koninkrijk. Sinds de lancering in 2007, heeft hij tal van internationale trofeeën en prijzen gewonnen.

Pink 47 heeft zijn eigen productie pad die niet veel is veranderd sinds 1761. Het is vier keer gedestilleerd om de hoogst mogelijke kwaliteit van alcohol dat aan de eisen van devgin verordeningen van de EU voor London Gin overschrijdt te bereiken. Het is gemaakt van 12 zorgvuldig geselecteerde plantenextracten die Amandelen, Cassia en Nootmuskaat omvat, om dit gin een uitgesproken zachte smaak van zijn eigen te geven.

Pink 47 Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?