Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Bacardi Carta Fuego

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Deze spiced (kruiden) rum van Bacardi heeft een gladde, gewaagde smaak van tropische smaken en kruiden met een hint van rokerigheid. Geniet ervan netjes in een shot glas met een paar druppels Tabasco of met uw favoriete cola met ijs.

Aantal

-
+

Bacardi Carta Fuego Informatie

Carta Fuego is een rode kruiden rum gemaakt met rum gerijpt voor een minimum van één jaar in gebrand eikenhouten vaten, gefilterd door koolstoffilter en tenslotte gemengd met een geheime mix van smaken en natuurlijke kruiden voor een gladde, kruidig, tropische smaken.

Bacardi is het grootste destillatie familiebedrijf in de wereld. Opgericht door Don Facundo Bacardi Massó in 1862 en eigenaar van meer dan 200 merken en verkoopt het in meer dan 150 landen. Bacardi is oorspronkelijk bekend om zijn wereldberoemde witte rum die werd opgericht door Facundo met als doel om een heldere, verfijnde drank met smaakprofiel te maken, wat nu de best verkochte rum is in de wereld.

Bacardi Carta Fuego Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?