Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Havana Club Anejo 3 Anos

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Havana Club 3 Anos is een authentieke Cubaanse rum met een onderscheidende suikerriet smaak. Perfect te mengen in een mojito.

Aantal

-
+
€ 15,50

In winkelwagen

Havana Club Anejo 3 Anos Informatie

Havana Club Anejo 3 Anos is de best gewaardeerde witte rum in zijn klasse die wordt gemaakt en gerijpt voor 3 jaar onder de warme en vochtige klimaat van Cuba. Het heeft een lichtgele kleur en een uitgesproken aroma en de smaak van vanille, gekarameliseerde peren, bananen met hints van gerookte eiken. Het verhoogt de kwaliteit en de smaak van rum cocktails en kan goed worden gebruikt om cocktails te mixen.

Havana Club is een vooraanstaande Cubaanse rum merk in de wereld. Het werd opgericht in Cuba in 1934 en is nu gezamenlijk eigendom van Pernod Ricard en de Cubaanse regering. De rum is gebaseerd op rietsuiker en alleen de beste verse melasse wordt geselecteerd voor distillatie. Het destillaat wordt gerijpt in verschillende vaten voor het toevoegen van zijn karakteristieke kleur, geur en de complexiteit. De oude witte eik opent de smaken van de rum, terwijl de jongere vaten tannine eigenschappen geven. De deskundige Maestro Roneros (Master rum-makers) controleert elk vat en selecteert degenen die klaar zijn voor het mengen om zo de beste Cubaanse rum te maken.

Havana Club 3 Anos Cocktail Suggesties

MOJITO

2 teaspoons of sugar

Juice of Half a Lime

2 mint sprigs

2 parts of sparkling water (9cl)

1 part of Havana Club Añejo 3 Años (4.5cl)

4 ice cubes

CANCHANCHARA

5cl Havana Club Añejo 3 años

2.5cl fresh lime juice

2.5cl honey syrup

Havana Club Anejo 3 Anos Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?