Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Havana Club Anejo Blanco

700 ml, 37.5%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Anejo Blanco is het jongste lid van de Havana Club rum collectie. Het is erg populair om te mixen cocktails.

Aantal

-
+

Havana Club Anejo Blanco Informatie

Havana Club Anejo Blanco is een authentiek Cubaanse rum die gemaakt is volgens de traditionele Cubaanse rummingsproces en is gerijpt voor meer dan een jaar voor een frisse, goed afgeronde en pittige citrus smaak. Een beroemde witte rum dat een gemeenschappelijk ingrediënt is voor veel cocktail mixes, waaronder de populaire Mojito.

Havana Club is een vooraanstaande Cubaanse rum merk in de wereld. Het werd opgericht in Cuba in 1934 en is nu gezamenlijk eigendom van Pernod Ricard en de Cubaanse regering. De rum is gebaseerd op rietsuiker en alleen de beste verse melasse wordt geselecteerd voor distillatie. Het destillaat wordt gerijpt in verschillende vaten voor het toevoegen van zijn karakteristieke kleur, geur en de complexiteit. De oude witte eik opent de smaken van de rum, terwijl de jongere vaten tannine eigenschappen geven. De deskundige Maestro Roneros (Master rum-makers) controleert elk vat en selecteert degenen die klaar zijn voor het mengen om zo de beste Cubaanse rum te maken.

Havana Club Anejo Blanco Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?