Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Havana Club Anejo Reserva

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Anejo Reserva is een sterke, complexe en gladde Cubaanse rum vermengd uit een verscheidenheid van gerijpte rum.

Aantal

-
+

Havana Club Anejo Reserva Informatie

Havana Club Anejo Reserva is een speciale donkere rum uit de Havana Club collectie. Het is samengesteld uit uitzonderlijk gladde en gerijpte Cubaanse rum die samen een krachtige smaak geeft met een lichte geur. Dit is een sterk gearomatiseerde rum met complexe en duurzame aroma's van cacao, koffie, tabak en specerijen. Best genoten puur, met ijs of cola.

Havana Club is een vooraanstaande Cubaanse rum merk in de wereld. Het werd opgericht in Cuba in 1934 en is nu gezamenlijk eigendom van Pernod Ricard en de Cubaanse regering. De rum is gebaseerd op rietsuiker en alleen de beste verse melasse wordt geselecteerd voor distillatie. Het destillaat wordt gerijpt in verschillende vaten voor het toevoegen van zijn karakteristieke kleur, geur en de complexiteit. De oude witte eik opent de smaken van de rum, terwijl de jongere vaten tannine eigenschappen geven. De deskundige Maestro Roneros (Master rum-makers) controleert elk vat en selecteert degenen die klaar zijn voor het mengen om zo de beste Cubaanse rum te maken.

Havana Club Anejo Reserva Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?