Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Sierra Tequila Reposado Gold

700 ml, 38%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Een winnaar van de vele internationale prijzen, Reposado is de favoriet verscheidenheid van tequila onder Mexicanen.

Aantal

-
+
€ 14,99 € 13,95

In winkelwagen

Sierra Tequila Reposado Gold Informatie

Sierra is een bekroonde merk van tequila uit Destilerias Sierra gelegen in Guadalajara, Mexico. De fles wordt uniek geïdentificeerd door een sombrero, van kunststof, bevestigd aan de dop. Sierra Tequila Silver en Sierra Tequila Reposado zijn waarschijnlijk de meest bekende en meest populaire tequilas. Een traditionele en unieke productieproces wordt gebruikt, waarbij de beste blauwe weber agave planten worden gebruikt en voorzichtig dubbel gedistilleerd worden in een koperen pot om zo een tequila van de hoogste standaard te creëren.

Sierra Tequila Reposado wordt traditioneel tweemaal gedistilleerd in een koperen pot en gedurende negen maanden gerijpt en geroosterd in eiken vaten, waarin zij haar een glinsterende gouden kleur geeft. Reposado is de favoriete verscheidenheid van tequila onder Mexicanen. De frisse, onweerstaanbare fruitigheid van Sierra Tequila Reposado draagt frisse tonen van vanille, karamel en kruiden.

Sierra Tequila Reposado Gold Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?