Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Sierra Tequila Silver

1 L, 38%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Sierra Tequila Silver is een van de best verkochte witte tequila. Het heeft een volle, fruitige, frisse aroma en een milde smaak.

Aantal

-
+
€ 21,50 € 19,90

In winkelwagen

Sierra Tequila Silver Informatie

Sierra is een bekroonde merk van tequila uit Destilerias Sierra gelegen in Guadalajara, Mexico. De fles wordt uniek geïdentificeerd door een sombrero, van kunststof, bevestigd aan de dop. Sierra Tequila Silver en Sierra Tequila Reposado zijn waarschijnlijk de meest bekende en meest populaire tequilas. Een traditionele en unieke productieproces wordt gebruikt, waarbij de beste blauwe weber agave planten worden gebruikt en voorzichtig dubbel gedistilleerd worden in een koperen pot om zo een tequila van de hoogste standaard te creëren.

Sierra Tequila Silver is een kristalheldere tequila met fris en fruitig aroma met een lichte hints van groene appel en jonge ananas. Geniet ervan als shot met zout en een hap van limoen of citroen.

Sierra Tequila Silver Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?