Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Bell's Blended Scotch Whisky

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Bell's Blended Scotch Whisky is een mix van verschillende malt whisky's gemaakt van verschillende ingrediënten, waaronder noten, karamel, appels, bloemen, honing en nog veel meer. Alle ingrediënten dragen bij aan de rijke smaak en karakter.

Aantal

-
+
€ 10,75

In winkelwagen

Bell's Blended Scotch Whisky Informatie

Bell's is een populaire Blended Scotch Whisky in het Verenigd Koninkrijk. Het werd oorspronkelijk geproduceerd door Arthur Bell & Sons Ltd, in 1825 opgericht, dat nu een onderdeel van Diageo.

Het geheim van zijn kenmerkende smaak is de master blender die past bij een selecte mix van graan en fijne malt whisky's verkregen uit verschillende distilleerderijen en gerijpt in eiken vaten die geselecteerd worden voor een rijkere smaak. Elk van de malt whisky is gebaseerd op unieke ingrediënten en de smaak heeft een rijke amberkleur en zoete aromatische geur. Op de proefnotities, kun je de hints van rozijnen, toffee en fruit ervaren met lichte rokerigheid.

Sinds het werd uitgevonden, heeft Bell's Whisky veel erkenning gekregen en het was ooit de best verkochte Schotse whisky in Schotland.

Bell's Blended Scotch Whisky Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?