Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Bowmore 10 Year Old Travel Exclusive

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Dit Bowmore whisky is een verfijende Islay Single Malt Scotch whisky met kruidige invloeden en tonen van turf. Verder rijke tonen uit sinaasappel, walnoten en sherry.

Aantal

-
+
€ 41,50

In winkelwagen

Bowmore 10 Year Old Travel Exclusive Informatie

Bowmore is de thuisbasis van 's werelds oudste Scotch maturation warehouse, de legendarische nummer 1. Enkele van 's werelds meest begeerde single malts zijn hier minutieus gerijpt, gedrenkt in meer dan 230 jaar erfgoed, gerijpt in de beste vaten.

Bowmore 10 Year Old verlegt de grenzen met fusies met een felle smaak. Sherryvaten van Spaanse eiken ontwikkelen pittige tonen van onze kenmerkende turfrook in een intens huwelijk van vuur en aarde. Ervaar het gelaagde spectrum van gebakken Sevilla-sinaasappel, geroosterde esdoorn, turf gerookte walnoten en sherry.

Bowmore is de oudste distilleerderij op Islay, een klein eiland in het westen van Schotland. Opgericht in 1779 door John P. Simson, deze distilleerderij is wereldberoemd om zijn Bowmore Single Malt scala aan whisky's die Islay handtekening van veenachtige rokerigheid heeft. Het is een van de weinige distilleerderijen die zijn eigen gemoute gerst heeft, die wordt vervolgens zorgvuldig gerookt in een turf gestookte oven om Bowmore´s handelsmerk venige smokiness toe te voegen aan de whisky. Het wordt dan gerijpt in de mooiste eiken vaten om de beste smaken en karakter te ontwikkelen.

Bowmore 10 Year Old Travel Exclusive Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?