Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Bowmore 12 Years Enigma

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Bowmore 12 is een bekroonde Single Malt Schotse whisky van het eiland Islay. Het heeft een complexe en rokerige karakter.

Aantal

-
+

Bowmore 12 Years Enigma Informatie

Bowmore 12 Years Enigma is een entry level, gerijpt Single Malt uit het kernassortiment van Bowmore whisky's. Het is een complexe maar perfect gebalanceerde Schotse whisky met noten van zachte turf rook. In de mond, heeft het een goed afgeronde smaak van honing en vanille aangescherpt door citroenschil. De finish is vrij lang en mellow.

Bowmore is de oudste distilleerderij op Islay, een klein eiland in het westen van Schotland. Opgericht in 1779 door John P. Simson, deze distilleerderij is wereldberoemd om zijn Bowmore Single Malt scala aan whisky's die Islay handtekening van veenachtige rokerigheid heeft. Het is een van de weinige distilleerderijen die zijn eigen gemoute gerst heeft, die wordt vervolgens zorgvuldig gerookt in een turf gestookte oven om Bowmore´s handelsmerk venige smokiness toe te voegen aan de whisky. Het wordt dan gerijpt in de mooiste eiken vaten om de beste smaken en karakter te ontwikkelen.

Dit Bowmore whisky gewonnen een zilveren medaille op de San Francisco Wereld Spirits Competition in 2016 onder de categorie "Distillers Single Malt Schotse - tot 12 jaar".

Geniet van deze Islay whisky met een paar druppels water om de verschillende smaken en aroma's te verkennen.

Bowmore 12 Years Enigma Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?