Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Bowmore 15 Year Old Travel Exclusive

1 L, 43%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Met deze travel exclusive editie van Bowmore whisky ervaar je de lagen van perfecte citrus en zoutzoete vanille die over het gehemelte glijden met een vleugje rook, zoete amandel en citroen.

Aantal

-
+
€ 59,50

In winkelwagen

Bowmore 15 Year Old Travel Exclusive Informatie

Bowmore is de thuisbasis van 's werelds oudste Scotch maturation warehouse, de legendarische nummer 1. Enkele van 's werelds meest begeerde single malts zijn hier minutieus gerijpt, gedrenkt in meer dan 230 jaar erfgoed, gerijpt in de beste vaten.

Bowmore 15 Year Old Travel Exclusive is getrouwd in eerstgevulde Bourbon-vaten om een verfrissend, zijdeachtig turf gerookt karakter met tonen van citrus te creëren.

Bowmore is de oudste distilleerderij op Islay, een klein eiland in het westen van Schotland. Opgericht in 1779 door John P. Simson, deze distilleerderij is wereldberoemd om zijn Bowmore Single Malt scala aan whisky's die Islay handtekening van veenachtige rokerigheid heeft. Het is een van de weinige distilleerderijen die zijn eigen gemoute gerst heeft, die wordt vervolgens zorgvuldig gerookt in een turf gestookte oven om Bowmore´s handelsmerk venige smokiness toe te voegen aan de whisky. Het wordt dan gerijpt in de mooiste eiken vaten om de beste smaken en karakter te ontwikkelen.

Bowmore 15 Year Old Travel Exclusive Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?