Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Bowmore Black Rock

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Bowmore Black Rock is een Single Malt Schotse whisky perfect gebalanceerd met turf rook, toffee, oranje en zeezout.

Aantal

-
+

Bowmore Black Rock Informatie

Black Rock is een rokerige variant van de Bowmore whisky assortiment die uitsluitend is vrijgegeven voor de travel retail, maar ook verkrijgbaar bij Djambo Slijterij. Het is gerijpt in Spaanse ex-Sherry vaten en heeft een rokerige karakter doordrenkt met rozijnen, peper, warm cacaobonen en gebrande sinaasappel.

Bowmore is de oudste distilleerderij op Islay, een klein eiland in het westen van Schotland. Opgericht in 1779 door John P. Simson, deze distilleerderij is wereldberoemd om zijn Bowmore Single Malt scala aan whisky's die Islay handtekening van veenachtige rokerigheid heeft. Het is een van de weinige distilleerderijen die zijn eigen gemoute gerst heeft, die wordt vervolgens zorgvuldig gerookt in een turf gestookte oven om Bowmore´s handelsmerk venige smokiness toe te voegen aan de whisky. Het wordt dan gerijpt in de mooiste eiken vaten om de beste smaken en karakter te ontwikkelen.

Bowmore Black Rock Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?