Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Bowmore Small Batch

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Deze editie van de Bowmore whisky assortiment is een prachtig uitgebalanceerde, zoete en romige Schotse whisky gerijpt in Bourbon vaten.

Aantal

-
+
€ 31,50

In winkelwagen

Bowmore Small Batch Informatie

Bowmore Small Batch is een exclusieve Single Malt Schotse, gemaakt van de whisky's gerijpt in 2 verschillende vaten voor een mooie en romige karakter. Een deel van de whisky is gerijpt in first-fill Bourbon cask die heerlijke vanille zoetheid en zachte bourbon eiken rokerigheid verleent, terwijl het andere deel wordt gerijpt in tweede-fill Bourbon vat voor een frisse fruitige complexiteit met honing en romige malt karakter. Wanneer de whisky's van deze 2 vaten met elkaar worden gemengd, is het resultaat een whisky die rijk, zoet en romig is met een heerlijke rokerige profiel.

Bowmore is de oudste distilleerderij op Islay, een klein eiland in het westen van Schotland. Opgericht in 1779 door John P. Simson, deze distilleerderij is wereldberoemd om zijn Bowmore Single Malt scala aan whisky's die Islay handtekening van veenachtige rokerigheid heeft. Het is een van de weinige distilleerderijen die zijn eigen gemoute gerst heeft, die wordt vervolgens zorgvuldig gerookt in een turf gestookte oven om Bowmore´s handelsmerk venige smokiness toe te voegen aan de whisky. Het wordt dan gerijpt in de mooiste eiken vaten om de beste smaken en karakter te ontwikkelen.

Bowmore Small Batch Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?