Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Chivas Regal 12 Years

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Chivas Regal 12 Years in een beroemde Schotse whisky die gemaakt is van unieke combinatie van veel verschillende malt en grain whisky’s die gerijpt zijn voor minimaal 12 jaar om het zo een rijk, fruitig en kruidig karakter te geven.

Aantal

-
+
€ 24,50

In winkelwagen

Chivas Regal 12 Years Informatie

Chivas Regal is een van de meest geliefde en toonaangevende Schotse whisky merk in de wereld. Gestart door Chivas Brothers, James en John Chivas, in 1801, het toonaangevende merk heeft veel erkenning gekregen van de wereld, waaronder de meest prestigieuze Royal Warrant in 1843, om goederen te leveren aan koningin Victoria. De twee broers combineerde verschillende gerijpte whisky’s te creëren met uniek blends en werd de beroemde merk Chivas Regal.

Chivas Regal 12 Years is een uitzonderlijke blended Scotch whisky gemaakt van met de hand geselecteerde mout en grain whisky's, waaronder een klassieke Speyside Single Malt whisky - Strathisla. Elke whiskey is gerijpt in eikenhouten vaten voor minimum 12 jaar en met elkaar vermengd op basis van een unieke formule om een eigen karakter, geur en smaak te bereiken.

Chivas Regal 12 Years heeft een kruidige en mooi evenwichtig karakter met aroma’s van romige vanille, boter toffee en boomgaard fruit. In de mond, is het kruidig met hints van gerstemout en ondertonen van notenhout, honingzoete appels en caramel die eindigt met het treuzelen van lichte kruiden en zwarte peper. Over het algemeen is het mengsel een waar voor uw geld die veel prijzen waaronder een Gold heeft ontvangen in de categorie "Blends under 12 years old" van The Spirits Business in 2015.

Geniet van dit Chivas Regal whisky met soda / cola of met uw favoriete drankje.

Chivas Regal 12 Years Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?