Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Chivas Regal 18 Years

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Chivas Regal 18 Years is een bekroonde blended Schotse whisky gemaakt uit verschillende met de hand geselecteerde mout en graan. De whisky is voor minimaal 18 jaar gerijpt. Het is een rijke, multi-layered whisky met fluweelzachte smaak met hints van donkere chocolade en gedroogde vruchten.

Aantal

-
+
€ 52,95

In winkelwagen

Chivas Regal 18 Years Informatie

Chivas Regal is een van de meest geliefde en toonaangevende Schotse whisky merk in de wereld. Gestart door Chivas Brothers, James en John Chivas, in 1801, het toonaangevende merk heeft veel erkenning gekregen van de wereld, waaronder de meest prestigieuze Royal Warrant in 1843, om goederen te leveren aan koningin Victoria. De twee broers combineerde verschillende gerijpte whisky’s te creëren met uniek blends en werd de beroemde merk Chivas Regal.

Chivas Regal 18 Years Gold Signature is een creatie van de Master Blender Colin Scott die maakte deze prachtige whiskey in 1997. Chivas 18 is een mix van de hand geselecteerde mout en grain whisky's van distilleerderijen in heel Schotland, allemaal gerijpt voor minimaal 18 jaar, met inbegrip van de speciale single malt whisky - Strathisla. Deze unieke combinatie geeft deze whisky een unieke rijke en toegeeflijke karakter dat vele prijzen heeft gewonnen sinds de oprichting, met inbegrip van de International Wine & Spirit Competition 2014 Trofee voor Blended Scotch Whisky.

Op de proefnotities heeft Chivas Regal 18 Years een rijke en multi-layered aroma's met hints van gedroogde vruchten, boterachtige toffee en donkere chocolade. Een fluweelzachte, pure chocolade gehemelte brengt het tot elegante bloemige noten en een sliert van zoete, zachte rokerigheid. De afdronk is lang.

Geniet van dit Chivas Regal whisky puur, met ijs of met uw favoriete drankje.

Chivas Regal 18 Years Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?