Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Glen Grant The Major’s Reserve

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Glen Grant, ook wel geschreven als GlenGrant is een lichte en verfrissende Schotse Single Malt whisky met een romige en fruitige smaak met een beetje droge en nootachtige afdronk.

Aantal

-
+

Glen Grant The Major’s Reserve Informatie

Dit Glen Grant Whisky is geïnspireerd door Glen "The Major" Grant, die de distilleerderij over nam toen de oprichters stierven in de negentiende eeuw. Hij werd beschouwd als de vernieuwer, die innovatie in de destillatie bedrijf dat Glen Grant whisky bepaalt tot op de dag van vandaag.

Glen Grant The Major’s Reserve is een lichte en een uitzonderlijk rijke variant van de familie Glen Grant met een heldere en duidelijke smaak. Grote koperen vaten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat alleen de lichtste destillatie wordt bereikt op het eind. Verder wordt de resulterende destillatie gerijpt in Bourbon en Sherry vaten om deze whisky zijn licht gouden kleur en fruitige, romige smaak te geven.

Geniet van deze Single Malt puur of met een paar druppels water om zijn levendige, fruitige smaken te openen.

Glen Grant The Major’s Reserve Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?