Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Glenfiddich 12 Years

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Glennfiddich 12 Years is een populaire Speyside stijl Schotse Single Malt Whisky, dat niet alleen prijzen heeft gewonnen maar ook veel harten vanwege zijn opvallend frisse en fruitige smaak met hints van peer met een lange, gladde en zachte afdronk.

Aantal

-
+
€ 38,50 € 35,50

In winkelwagen

Glenfiddich 12 Years Informatie

Glenfiddich 12 Years is een van de meest bekroonde Schotse Single Malt Whisky in de wereld. Dit is het resultaat van het vakmanschap van de beste ambachtslieden die zeldzame vaardigheden en speciale kennis hebben die van generatie op generatie wordt doorgegeven om dit fijnste Schotse whisky te maken.

Elke Glenfiddich whisky is gemaakt van speciaal geproduceerde gerst en Robbie Dhu bronwater dat is verwarmd en gestampt om het vloeistof genaamd "sweet wort" te maken. Toevoegen van gist aan de “sweet wort” initieert het fermentatieproces waarbij de suiker wordt omgezet in alcohol. De alcohol wordt vervolgens gedestilleerd en gekookt in koperen vaten om de alcohol te laten verdampen en passeren in een watergekoelde condensor en vervolgens verwarmd en gecondenseerd opnieuw in te destilleeren naar eigen karakter en diepte toe te voegen aan de whisky.

The maturatieproces impliceert het houden van de alcohol in de vaten voor lange jaren om het smaak glad en zacht te maken. Elk vat wordt met de hand gemaakt met behulp van de fijnste Amerikaanse en Spaanse Oloroso eiken. De eik is geroosterd of verkoold nadat de suikers zijn gekarameliseert en open-smaak van eik geven. Na jaren wachten op de alcohol om te rijpen, identificeert de Malt Master whisky’s of die klaar is om gecombineerd te worden en wordt milder gemaakt in Portugees eiken- vaten voor maximaal 9 maanden tot het zoet en subtiele eiken aroma’s heeft toegevoegd. Robbie Dhu bronwater wordt toegevoegd aan de alcohol om zo volume te creëren voor elke partij van Glenfiddich 12 Years Whisky.

Glenfiddich 12 Years Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?