Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Glenfiddich 15 Years Solera Reserve

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Glenfiddich 15 Years Solera Reserve is een award winnende Schotse Single Malt Whisky die gerijpt in drie verschillende eiken vaten voor een meer verfijnde, rijke en volle smaak van sherry eiken, marsepein, kaneel, en gember met een zoete afdronk.

Aantal

-
+
€ 42,50

In winkelwagen

Glenfiddich 15 Years Solera Reserve Informatie

Glenfiddich 15 Years Solera Reserve is een andere toekenning het winnende Schotse Single Malt whisky uit de Glenfiddich distilleerderij. Deze Schotse whisky is de oprichting van deskundigen die een unieke, handgemaakte Oregon pine Solera Vat combineren en mellow maken om de gerijpte whisky naar een rijkere, zijdezachte malt met een intrigerende complexe aroma met een volle, vol smaak te maken.

Elke Glenfiddich whisky is gemaakt van speciaal geproduceerde gerst en Robbie Dhu bronwater dat is verwarmd en gestampt om het vloeistof genaamd "sweet wort" te maken. Toevoegen van gist aan de “sweet wort” initieert het fermentatieproces waarbij de suiker wordt omgezet in alcohol. De alcohol wordt vervolgens gedestilleerd en gekookt in koperen vaten om de alcohol te laten verdampen en passeren in een watergekoelde condensor en vervolgens verwarmd en gecondenseerd opnieuw in te destilleeren naar eigen karakter en diepte toe te voegen aan de whisky.

Glenfiddich 15 Years is gerijpt in drie verschillende eiken vaten - sherry, bourbon en nieuwe eiken voor 15 jaar. Wanneer de Malt Master de vaten identificeert is het klaar voor de volgende proces, het wordt vervolgens gecombineerd en mellowed in een speciaal gemaakt Solera eiken vaten, waarvan de helft van de whisky's intrigerend genoeg wordt gehouden en nooit geleegd, voor een meer verfijnde, opwarming, volle smaak en complexe geur.

Deze speciale Single Malt kan het beste puur of met ijs worden genoten.

Glenfiddich 15 Years Solera Reserve Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?