Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Glenfiddich 18 Years Small Batch Reserve

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Glenfiddich 18 Years is een premium Schotse Single Malt Whisky die gerijpt is voor 18 jaar in twee verschillende vaten en vervolgens gecombineerd en zacht gemaakt in kleine hoeveelheden voor een buitengewone rijke smaak van gedroogd fruit, snoep schil met een warme, gedistingeerde afwerking.

Aantal

-
+
€ 69,50

In winkelwagen

Glenfiddich 18 Years Small Batch Reserve Informatie

Glenfiddich 18 Years Small Batch Reserve is een premium Schotse Single Malt whisky die gerijp is voor 18 jaar in heerlijke Spaanse Oloroso hout en Amerikaanse eik voor een rijke, fruitig en robuuste eiken smaak met een opvallend rijke geur. Dit is een van de mooiste creaties van Glenfiddich die een luxe smaak van gedroogd fruit, snoep schil en een duidelijke afwerking levert.

Elke Glenfiddich whisky is gemaakt van speciaal geproduceerde gerst en Robbie Dhu bronwater dat is verwarmd en gestampt om het vloeistof genaamd "sweet wort" te maken. Toevoegen van gist aan de “sweet wort” initieert het fermentatieproces waarbij de suiker wordt omgezet in alcohol. De alcohol wordt vervolgens gedestilleerd en gekookt in koperen vaten om de alcohol te laten verdampen en passeren in een watergekoelde condensor en vervolgens verwarmd en gecondenseerd opnieuw in te destilleeren naar eigen karakter en diepte toe te voegen aan de whisky.

Glenfiddich 18 Years is gerijpt in twee verschillende vaten - Oloroso sherry en bourbon vaten voor 18 jaar. Wanneer de Malt Master identificeert of de vaten klaar zijn voor het volgende proces, worden ze gecombineerd en zacht gemaakt in kleine batches om een buitengewoon soepele, rijke en zachte single malt te creëren.

Geniet van deze premium Schotse whisky puur of met ijs.

Glenfiddich 18 Years Small Batch Reserve Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?