Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Glenfiddich Cask Collection – Select Cask

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Glenfiddich Select Cask maakt deel uit van de Cask Collection familie. Het heeft een evenwichtige zoete en kruidige karakter met een vleugje pittige citrus in de achtergrond.

Aantal

-
+

Glenfiddich Cask Collection – Select Cask Informatie

Glenfiddich Select Cask is een heerlijk soepele premie Schotse whisky, die wordt gemaakt door het combineren van verschillende vaten - bourbon, Europees eiken en rode wijn vaten, en de vergrijzing van de whisky, zodat elke hout kan interageren met de whisky tot een intrigerende, complexe en buitengewoon evenwichtige Single Malt whisky.

Elke Glenfiddich whisky is gemaakt van speciaal geproduceerde gerst en Robbie Dhu bronwater dat is verwarmd en gestampt om het vloeistof genaamd "sweet wort" te maken. Toevoegen van gist aan de “sweet wort” initieert het fermentatieproces waarbij de suiker wordt omgezet in alcohol. De alcohol wordt vervolgens gedestilleerd en gekookt in koperen vaten om de alcohol te laten verdampen en passeren in een watergekoelde condensor en vervolgens verwarmd en gecondenseerd opnieuw in te destilleeren naar eigen karakter en diepte toe te voegen aan de whisky.

Glenfiddich Select Cask wordt gerijpt met behulp van een unieke Solera Vat proces waarbij elk vat wordt met de hand geselecteerd door de Malt Master, gekozen om zijn unieke smaak profiel. De smaken van elk vat met elkaar gemengd tot een bloemig, romige vanille-toffee aroma met fris en zeer goed uitgebalanceerde afdronk.

Geniet van dit Cask Collection Schotse Whisky puur of met ijs om zijn complexe smaken te ervaren.

Glenfiddich Cask Collection – Select Cask Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?