Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Glenfiddich Rich Oak 14 Years

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Glenfiddich Rick Oak 14 Years is de eerste om in Amerikaanse en Europese virgin eiken afgewerkt te worden tot een Schotse whisky. Het heeft een complex fruitig en kruidig aroma met levendige tonen van vanille en een nootachtige, kruidige eiken finish.

Aantal

-
+

Glenfiddich Rich Oak 14 Years Informatie

Glenfiddich Rich Oak 14 Years is een recente nieuwkomer in de Glenfiddich familie, die heeft vele prijzen gewonnen sinds het was gelanceerd in 2010. Het is een unieke single malt die gerijpt is voor 14 jaar en vervolgens opgeslagen in gloednieuwe Amerikaanse en de nieuwe Spaanse eikenhouten vaten gedurende maximaal 12 weken om extra lagen van aroma en smaak toe te voegen aan de whisky.

Elke Glenfiddich whisky is gemaakt van speciaal geproduceerde gerst en Robbie Dhu bronwater dat is verwarmd en gestampt om het vloeistof genaamd "sweet wort" te maken. Toevoegen van gist aan de “sweet wort” initieert het fermentatieproces waarbij de suiker wordt omgezet in alcohol. De alcohol wordt vervolgens gedestilleerd en gekookt in koperen vaten om de alcohol te laten verdampen en passeren in een watergekoelde condensor en vervolgens verwarmd en gecondenseerd opnieuw in te destilleeren naar eigen karakter en diepte toe te voegen aan de whisky.

Voor het maken van deze unieke Single Malt, wordt de whiskey gerijpt voor 14 jaar in goede Amerikaanse eiken vaten en vervolgens gerijpt voor nog eens 12 weken in gloednieuwe Amerikaanse en Spaanse eikenhouten vaten. Deze precisie maakt deze whisky gebalanceerde met precies de juiste hoeveelheid van zoete vanille, zachte toffee en noten van kruiden.

Geniet Glenfiddich Rich Oak Schotse Whisky puur of met ijs om de complexe combinatie van vruchten en kruiden met een nootachtige, kruidige eiken finish te ervaren.

Glenfiddich Rich Oak 14 Years Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?