Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Glenmorangie Original 10 Years

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Glenmorangie 10 Year Old is een elegante, fruitige Schotse whisky met zachte, romige en gladde smaak die tal van goud en zilver awards heeft gewonnen.

Aantal

-
+
€ 32,50

In winkelwagen

Glenmorangie Original 10 Years Informatie

Glenmorangie Original is een beroemde Schotse Single Malt whisky van het kernassortiment van de Glenmorangie whisky familie. Dit Schotse whisky heeft een rijke, romig en fruitig karakter met complexe aromatische tonen van citrus en rijpe perziken. De smaak heeft een perfecte balans van zoetheid en complexiteit met een extreme gladheid dat een schone en rustgevende nasmaak met een vleugje oranje en perzik bladeren.

Dit Glenmorangie whisky wordt gedistilleerd in de langste stills van Schotland en is gerijpt voor 10 jaar in de eerste en tweede vaten zijn gevuld met Amerikaanse witte eik ex-bourbon. Het resultaat is een zachte en romige whisky die op elk moment kan worden genoten.

Glenmorangie Original 10 Year Old heeft vele prijzen, waaronder een gouden medaille op San Francisco Wprld Spirits Competition in 2016 voor de categorie won "Distillers’ Single Malt Schotse - tot 12 jaar".

Glenmorangie Original 10 Years Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?