Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Hankey Bannister

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Hankey Bannister Original is een blended Schotse whisky gemaakt van graan en malt whisky's met lichte geur, zoete en kruidige smaak met honing tonen en een prettige afdronk.

Aantal

-
+
€ 15,50 € 14,75

In winkelwagen

Hankey Bannister Informatie

Hankey Bannister is een mix van granen Lowland whisky's en Highland malt whisky's, waaronder Single Malts van Old Pulteney, Balblair, AnCnoc, Speyburn en Balmenach distilleerderijen.

De proces van het maken Hankey Bannister begint bij het gebruik van de beste gemoute gerst die lucht gedroogd zonder turfrook is. Elk van de Lowland en Highland whisky is gerijpt in eiken vaten voor een periode van minimaal 3 jaar, zodat er een interactie met het hout en een uitgesproken smaak te ontwikkelen is. Na de rijpingsperiode, identificeert de Master Blender het vat als die klaar is voor het mengproces en in dit stadium worden alle malt whisky en grain whisky's zorgvuldig gemengd om een schone, zoete en kruidige Schotse whisky te maken met een aangename afdronk.

Hankey Bannister Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?