Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Jack Daniel’s Single Barrel

700 ml, 45%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Een fijne Tennessee whiskey die met de hand is geselecteerd uit honderden vaten. Het heeft een uitzonderlijke smaak van vanille en caramel met een lange, oaky finish.

Aantal

-
+
€ 38,50 € 32,95

In winkelwagen

Jack Daniel’s Single Barrel Informatie

Single Barrel is een gevolg van de hoogste normen die gevolgd zijn bij de Jack Daniel’s Distillery, bij het knutselen en het selecteren van deze uitzonderlijke Tennessee whiskey. Eén op de 100 vaten is geselecteerd om te rijpen in de bovenloop van de Barrelhouse waar de dramatische veranderingen temperatuur de kleur verbetert en het een unieke smaak geeft, en verdiept het karakter van deze prachtige whiskey.

DeDe smaak van Jack Daniel's Single Barrel lijkt enigszins op de Old No. 7 en Gentleman Jack, maar heeft complexe lagen met zoete vanille en caramel karakter. De afwerking is meer oaky en blijft langer in de mond hangen. Geheel genomen is dit is werk van de fijnste vakmanschap, een whiskey die je graag de dag mee wilt beëindigen.

Geniet van dit Jack Daniel's whiskey on the rocks om zijn romige, zoete en zachte afdronk ervaren.

Jack Daniel’s Single Barrel Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?