Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Jameson 18 Year old Limited Reserve

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Jameson 18 Year Old Limited Reserve is een drievoudig gedistilleerd, speciale Ierse whiskey die gerijpt voor 18 jaar in geselecteerde eiken vaten Europa en Amerika voor een uitzonderlijk zachte smaak en lange afdronk.

Aantal

-
+

Jameson 18 Year old Limited Reserve Informatie

Jameson 18 Year Old Limited Reserve is een speciale Ierse whiskey gemaakt door meester blender van een speciale selectie van zeer oude Jameson Irish Whiskey. Dit Jameson whiskey is net als de klassieke Jameson Irish Whiskey het is gemaakt van de beste ingrediënten, drievoudig gedistilleerd in koperen pot gedestilleeerd en vervolgens gerijpt voor 18 jaar in de hand geselecteerde vaten van een combinatie van sherry eiken en Amerikaanse bourbon vaten. Deze lange periode van rijping maakt Jameson 18-jarige een uitzonderlijk evenwichtig, mellow whisky met een aanhoudende finish van hout, kruiden en toffee.

Elke fles wordt gedistilleerd en gerijpt in Ierland, en individueel genummerd als een oude traditie. Geniet van deze unieke whisky netjes, on the rocks of met soda / cola.

Jameson 18 Year old Limited Reserve Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?