Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Jameson Irish Whiskey

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Jameson Irish Whisky is een drievoudig gedistilleerde blended Ierse whiskey gemaakt van de beste ingrediënten. Het bekend om zijn uitgesproken smaak en gladheid. Het heeft een perfecte balans van kruiden, noten en vanille met een vleugje van zoete sherry.

Aantal

-
+
€ 18,50

In winkelwagen

Jameson Irish Whiskey Informatie

Jameson Whiskey is een wereldberoemde Ierse whiskey die werd opgericht door John Jameson in 1780. Het gebruik van de beste ingrediënten, drievoudige distillatie en rijping van whisky in gekruide eiken vaten is het geheim achter deze beroemde Ierse whiskey.

Het proces van het distilleren van Jameson Whiskey is sindsdien niet veranderd. Alle gerst die gebruikt wordt is verkregen uit de lokale boerderijen. Gemoute en on-gemoute gerst wordt gebruikt, waar lucht gedroogd en ondergedompeld wordt in warm water om een suikerhoudende vloeistof, die vervolgens een aantal dagen gefermenteerd wordt om alcohol te produceren. Deze vloeistof wordt vervolgens door koperen potten drie keer zuiver gedistilleerd om gladheid te creëren. Het wordt dan gerijpt voor ten minste drie jaar in een combinatie van bourbon vaten en sherry eikenhouten vaten. Deze eiken vaten geven Jameson noten van pittige hout en vanille.

COCKTAIL SUGGESTIES

JAMESON, GINGER & LIME

50ml of Jameson Irish Whiskey

Ginger Ale

Large wedge of lime

JAMESON GRANNY SMITHFIELD

One bottle of Jameson Whiskey

6 Green Apples cored and sliced

Juice and zest of two lemons

200g sugar

200ml boiling water

One litre of Sparkling Water

JAMESON & SODA

50ml of Jameson Irish Whiskey

Soda (or cola)

Ice cubes

Jameson Irish Whiskey Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?