Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Johnnie Walker Explorers Club Collection - The Spice Road

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Johnnie Walker Explorers Club Collection - The Spice Road is een blended Schotse whiskey die is gerijpt in oude eiken vaten om het een rijke kruidige aroma te geven met de zoetheid van honing en vanille, gevolgd door een zachte opwarming rokerige finish.

Aantal

-
+
€ 59,95 € 46,95

Niet op voorraad

Johnnie Walker Explorers Club Collection - The Spice Road Informatie

The Explorers Club Collection is een productlijn die gestart zijn door Johnnie Walker om hulde te brengen aan de agenten van de Johnnie Walker familie die gereisd over de hele wereld, het navigeren door de Spice Road van Europa en Azië naar verkennen van nieuwe bedrijven en delen hun rijke ervaringen met de master blender op hun terugkeer. Deze reeks van Johnnie Walker whisky's is geïnspireerd door deze exotische ervaringen.

The Spice Road was het eerste afgevaardigde van deze collectie, die werd gelanceerd in december 2012. Het is een complex blended Schotse whiskey die is gerijpt in oude eiken vaten te geven rokerige, kruidige smaak met een uitzonderlijke gladheid.

Geniet van dit speciale editie van Explorers Club Collection puur of over ijs en ervaar de rijke, honing en vanille zoetheid gevolgd door een zachte opwarming rokerige finish.

Johnnie Walker Explorers Club Collection - The Spice Road Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?