Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Johnnie Walker King George V

700 ml, 43%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Johnnie Walker King George V is een exclusieve, super premium whisky gemaakt om de hoogste gelegenheden te vieren. Ontdek deze luxe whiskys prachtig rijke, fruitige en nootachtige smaak puur met ijskoud water tussen slokjes om te ontgrendelen zijn volle smaken.

Aantal

-
+
€ 390,00 € 325,00

In winkelwagen

Johnnie Walker King George V Informatie

Johnnie Walker Blue Label King George V is een super premium blend gemaakt om te vieren van de Royal Warrant die werd toegekend aan Johnnie Walker & Sons Ltd op 1 Januari 1934 door de Britse monarch - King George V. Deze zeer speciale blended Schotse whiskey wordt gemaakt met behulp van alleen de beste en de meest zeldzaamste whisky's van distilleerderijen die actief waren tijdens het bewind van King George V (1910 - 1936), waaronder Cardhu, Lochnagar en de duurste Single Malt - Port Ellen.

Johnnie Walker King George V werd gelanceerd in 200 aan de gouden eeuw van whisky te herdenken. Vanwege het extreem verfijnde smaak en karakter, werd het genoemd “Whisky van het Jaar” op de International Whisky Competition 2015. Het wordt geleverd in een mooie vuursteen glazen karaf vergezeld van een certificaat van echtheid met een uniek serienummer.

De King George V is de ultieme manier om te genieten van een opperste moment van succes op uw reis. We raden aan om drinken puur te ervaren zijn koninklijke karakter hebben van een intense, rijke en rokerige smaak met heerlijke aroma's van geroosterde noten, rijke vruchten en kruiden.

Johnnie Walker King George V Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?