Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Johnnie Walker Swing

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Johnnie Walker Swing is een goed uitgebalanceerd, uitzonderlijk glad blended Schotse whisky, gemaakt door Sir Alexander Walker II in de vroege jaren 1930.

Aantal

-
+
€ 37,95

In winkelwagen

Johnnie Walker Swing Informatie

Johnnie Walker Swing, gecreëerd in het begin van de twintigste eeuw, was de laatste blend van de wereldberoemde whisky meester blender en kenner - Sir Alexander Walker II. Het is een uitzonderlijk glad blended Schotse whisky whisky die wordt geleverd in een uniek vormgegeven fles met een bolle basis die heen en weer beweegt wanneer deze wordt ingedrukt, vandaar de naam. Met een rijke gouden kleur, gladde gehemelte, zachte smaak en zijdeachtig afwerking, Swing is een meesterwerk van het mengen van deskundigheid.

Johnnie Walker Swing bevat hoge aandeel van Speyside malts, aangevuld met malts uit de noordelijke Highlands en Islay. Geniet van dit Johnnie Walker whisky puur, over ijs of met uw favoriete drankje.

Johnnie Walker Swing Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?