Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Jura Origin 10 Years Old

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Jura 10 Years is een van de eerste Single Malt geproduceerd door de Isle of Jura Distillery met een delicate mix van levendige, zoete smaak van honing, ahornsiroop en groene appels met een vleugje turf en zachte rook die eindigt met een lange, peperige afdronk.

Aantal

-
+
€ 28,50

In winkelwagen

Jura Origin 10 Years Old Informatie

Jura 10 Year Old, ook wel bekend als de Jura Origin, is een klassieke Single Malt uit het westen van Schotland. Gemaakt van verschillende single malts, variërend van zoet en mellow rijk en rokerige, de Jura 10 jaar is licht en delicate whisky met een warme honing afwerking die wordt verleend door de ex-bourbon vaten waarin het wordt gerijpt voor 10 jaar. Het heeft een smaak van eiken met hints van honing, karamel, zachte zoethout en gebrande koffiebonen.

Deze Jura whisky heeft een zilveren medaille won op de San Francisco World Spirits Competition in 2016 voor de categorie "Distillers’ Single Malt Scotch - tot 12 jaar".

Jura Origin 10 Years Old Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?