Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Label 5 Classic Black

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Label 5 is een blended Schotse whisky met een zachte smaak met tonen van fruit en peat, lang en gladde afwerking en een rokerige smaak.

Aantal

-
+
€ 16,50 € 15,50

In winkelwagen

Label 5 Classic Black Informatie

Label 5 Classic Black is een Blended Schotse whisky Whisky die is gemaakt van een selectie van de beste graan en malt whisky's met inbegrip van de Glen Moray Single Malt en andere Speyside malts.

De productie van Label 5 Whisky houdt 5 stappen, waarbij elke stap voegt een speciaal karakter aan deze whisky. De eerste fase heet mouten waarbij de gerst wordt geweekt in water een dag in een oven gedroogd. Tweede fase omvat het breken van de gedroogde gerst, die vervolgens in het water wordt gemengd tot een suikerhoudende vloeistof genaamd "sweet wort" te halen. De derde stap is het vergisten van de "sweet wort" met gist suiker om te zetten in alcohol. In stap 4 wordt de alcohol vloeistof gedestilleerd om de alcohol te scheiden van water. De laatste fase omvat rijping van de uiteindelijke geest eiken vaten gedurende ten minste 3 jaar om de alcohol te interageren met hout zijn karakteristieke smaak en aroma te ontwikkelen.

Voor het maken van een perfect uitgebalanceerde blended Schotse whisky, de Master Blender combineert zorgvuldig zowel Single Malt en Single Grain Whisky in wisselende verhoudingen en leeftijden uit verschillende distilleerderijen om een speciale whisky dat glad whiskey vol smaken.

Cocktail Suggesties

5 SENSES Cocktail

4cl Label 5 Whisky

4cl Cranberry juice

4cl Lemonade Ginger and slices of lime

SHANGHAI KISS Cocktail

5cl Label 5 Classic Whisky

3cl Fresh lime

6 Basil leaves

1 Spoon of honey

LONDON COLLINS Cocktail

5cl Label 5 Whisky

1cl Cane sugar syrup

2cl Lime juice Soda water

Label 5 Classic Black Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?