Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Laphroaig 10 Year Old

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Laphroaig 10 Year Old is een bekroonde Single Malt whisky Islay dat een rokerige, venige karakter heeft. Een perfecte whisky voor degenen die graag bold, rokerige whisky's.

Aantal

-
+
€ 32,95 € 32,50

In winkelwagen

Laphroaig 10 Year Old Informatie

Laphroaig is de meest bekende naam als het gaat om Single Malt Schotse whisky's van Islay, een eiland gelegen aan de westkust van Schotland. Opgericht in 1815 door het duo Donald en Alexander Johnston, heeft deze distilleerderij veel erkenning verdiend tijdens hun 200-jarig bestaan, met inbegrip van de Royal Warrant, die door Prins Charles in 1994 werd uitgegeven om hun vakmanschap te eren.

Laphroaig 10 Year Old is de klassieke Islay Single Malt, die meer dan 75 jaar geleden werd uitgevonden door Ian Hunter. Deze Schotse whisky staat bekend om haar rokerige, venige karakter die zij krijgt van de gemoute gerst die wordt gedroogd over turf vuur. In eerste instantie zal u zijn gedurfde, rokerige smaak met hints van zeewier en medicinale aroma's ervaren. In de mond, het is zout, venige met hints van zoetheid.

Deze Laphroaig whisky won Double Gold Medal in de categorie "Distilleries Single Malt Scotch - Up to 10 Years” in San Francisco World Spirits Competition in 2016.

Laphroaig 10 Year Old Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?