Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Laphroaig Quarter Cask

700 ml, 48%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Dit Islay Single Malt Scotch whisky heeft een zachte, fluweelachtige smaak van rook met een aroma van toffee en karamel, veroorzaakt door de Vanillas en tannines van de Amerikaanse eik, met een geroosterde honing finish.

Aantal

-
+
€ 36,95 € 34,95

In winkelwagen

Laphroaig Quarter Cask Informatie

Laphroaig Quarter Cask is een van de meest rijkelijk gearomatiseerde Schotse whisky's, gemaakt met behulp van een vervlogen traditie van het gebruik van de kleine kwart vaten. De whisky is dubbel gerijpt in twee vaten - voor het eerst in de ex-bourbon vaten en vervolgens de whisky wordt overgedragen aan het kwartaal vaten en wordt overgelaten aan rusten in het magazijn. Het gebruik van de kleinere fusten grootte verhoogt het contact met de eiken, waardoor een zacht en fluwelig rand om onderscheidende peatiness Laphroaig's te vullen.

Laphroaig is de meest bekende naam als het gaat om Single Malt Schotse whisky's van Islay, een eiland gelegen aan de westkust van Schotland. Opgericht in 1815 door het duo Donald en Alexander Johnston, heeft deze distilleerderij veel erkenning verdiend tijdens hun 200-jarig bestaan, met inbegrip van de Royal Warrant, die door Prins Charles in 1994 werd uitgegeven om hun vakmanschap te eren.

TASTING NOTES

COLOUR: Full sparkling gold

NOSE: Burning embers of peat in a crofters fireplace, hints of coconut and banana aromas

BODY: Full bodied

PALATE: Deep, complex and smoky yet offers and surprises the palate with a gentle sweetness

FINISH: Really long, and dries appropriately with smoke and spice

Laphroaig Quarter Cask Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?