Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Laphroaig Triple Wood

700 ml, 48%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Dit Islay Single Malt Scotch whisky heeft een romiger smaak van vanille en fruit met tonen van sherry zoetheid en droog veen rook aan de achterkant.

Aantal

-
+
€ 45,95

In winkelwagen

Laphroaig Triple Wood Informatie

Net zoals de naam al doet vermoeden, deze Schotse whisky van Laphroaig is drie keer gerijpt in 3 soorten vaten. De eerste rijping vindt plaats Amerikaanse eik, ex-Bourbon Barrels, die een heerlijke smaak van vanille voegt. De whisky wordt vervolgens overgebracht in kleine 19e eeuw stijl Quarter Tonnen voor een tweede rijping. De uiteindelijke rijping is in speciaal geselecteerde, grote Europese eik, Oloroso Sherry vaten.

Laphroaig is de meest bekende naam als het gaat om Single Malt Schotse whisky's van Islay, een eiland gelegen aan de westkust van Schotland. Opgericht in 1815 door het duo Donald en Alexander Johnston, heeft deze distilleerderij veel erkenning verdiend tijdens hun 200-jarig bestaan, met inbegrip van de Royal Warrant, die door Prins Charles in 1994 werd uitgegeven om hun vakmanschap te eren.

Laphroaig Triple Wood Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?