Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Sheep Dip

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Sheep Dip is een mix van 16 verschillende, zorgvuldig geselecteerde, malt whisky's elk dragen zijn unieke smaak en aroma.

Aantal

-
+

Sheep Dip Informatie

Sheep Dip is een premium blended malt Schotse whisky die wordt geproduceerd in kleine series en gerijpt in de eerste vulling eiken vaten. Het is gemaakt van het doorlichten van 16 verschillende Highland Malts tussen de 8 en 21 jaar, die elk het meegeven van zijn unieke eigenschappen een uitzonderlijke blended malt whisky te produceren.

De naam heeft een interessant verhaal achter het. Lange tijd geleden, de boeren gebruikt om zelfgemaakte whisky te maken en verbergen van accijns officieren in vaten gemarkeerd als "Sheep Dip" om zware belastingen te vermijden. Jaren later, de meester distilleerders besloten om deze naam te gebruiken voor hun nieuwe blended malt whisky ter nagedachtenis van die activiteit.

Sheep Dip Whisky heeft een zachte sensuele bloemig aroma met hints van amandelen, en zachtjes gekruid, pure malt smaken.

Sheep Dip Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?