Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Talisker 10 Years

700 ml, 46%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Talisker 10 Years is een bekroonde Single Malt Schotse met een gewaagd, intens karakter hoog in mout en turf met pittige, rokerige afdronk.

Aantal

-
+
€ 34,75 € 33,50

In winkelwagen

Talisker 10 Years Informatie

Talisker 10 Years Single Malt is een bekroonde Schotse whisky uit het Isle of Skye, Schotland. Het hebben van een ongelooflijk complex karakter, deze whisky heeft een sterke gerst-mout smaken met een vleugje van de rijke gedroogde vruchten overweldigd door de lange, kruidige, rokerige finish op de achterkant van de mond.

Talisker is de oudste distilleerderij op het eiland Skye, dat is het grootste eiland van Schotland. Het is beroemd om de Single Malt Schotse whisky's die intense, rokerige en krachtige kenmerken, die vele prijzen in de afgelopen tien jaar heeft gewonnen.

Dit Talisker whisky won een zilveren medaille op de San Francisco World Spirits Competition in 2016 onder de categorie "Distillers’ Single Malt Scotch - tot 12 jaar".

Talisker 10 Years Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?