Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

The Balvenie Caribbean Cask 14 Years

700 ml, 43%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

The Balvenie Caribbean Cask 14 Years is een extra gerijpte Single Malt Schotse whisky die een rijke, zoete en romige toffee aroma, een goed afgeronde smaak met tonen van vanille en zoete eiken heeft een fruitig karakter dat ontwikkelt met de tijd, en een zachte en blijvening finish.

Aantal

-
+
€ 57,95

In winkelwagen

The Balvenie Caribbean Cask 14 Years Informatie

The Balvenie Caribbean Cask is het resultaat van geduldig te wachten voor 14 jaar voor de whisky te gerijpen en te ontwikkelen een uitzonderlijke smaak met een eigen karakter in de tijd. Dit Single Malt is gerijpt in 2 verschillende houtsoorten - Amerikaanse eiken vaten voor 14 jaren te ontwikkelen een goed afgeronde smaak, en vervolgens afgewerkt in de Caribische rum vaten, die eerder bevatte West-Indische rum, ter verduidelijking de vanille tonen en het toevoegen van spicy aromatische kwaliteiten van de whisky. Dit Balvenie whisky is gebotteld op 43% ABV.

The Balvenie Distillery werd opgericht door William Grant in 1892 en is eigendom van William Grant & Sons. Het is een van de weinige distilleerderijen die groeit zijn eigen gerst, still malts in zijn eigen traditionele vloer mouterijen en heeft een in-house team van kuipers en koperslagers te handhaven de stills. The Malt Master David Stewart draagt zorg voor alle geesten en zorgt ervoor dat elke druppel van The Balvenie whisky reeks heeft een uitgesproken smaak en een uniek karakter.

The Balvenie Caribbean Cask 14 Years Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?