Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

The Balvenie DoubleWood 12 Years

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

The Balvenie Doublewood 12 Years is een beroemde Single Malt Schotse Whisky bekend om zijn gladde en zachte smaak. Het is gerijpte voor 12 jaar in twee verschillende houtsoorten toe te voegen levendige smaken, tonen van honing en een lange en opwarming finish.

Aantal

-
+
€ 39,95

In winkelwagen

The Balvenie DoubleWood 12 Years Informatie

The Balvenie Doublewood is een Speyside-stijl Single Malt Schotse whisky met een extra complex en onderscheidend vermogen. Het verwerft zijn rijke en zachte smaak van de dubbele rijpingsproces, waarbij het eerste whiskey is gerijpt in een traditioneel eikenhouten vat whisky en vervolgens overgebracht naar een eerste vullen Europees eiken sherry vat. De traditionele eikenhouten vat whisky mellows de geest over de tijd en geeft heerlijke lagen van vanille kruidigheid. De sherry eikenhouten vat voegt diepte aan de smaak en verder verhoogt de complexiteit van het meegeven fruitige aroma's met tonen van honing. Over het algemeen, dit Balvenie whisky is gerijpte voor 12 jaar en wordt gebotteld op 40% ABV.

The Balvenie Distillery werd opgericht door William Grant in 1892 en is eigendom van William Grant & Sons. Het is een van de weinige distilleerderijen die groeit zijn eigen gerst, still malts in zijn eigen traditionele vloer mouterijen en heeft een in-house team van kuipers en koperslagers te handhaven de stills. The Malt Master David Stewart draagt zorg voor alle geesten en zorgt ervoor dat elke druppel van The Balvenie whisky reeks heeft een uitgesproken smaak en een uniek karakter.

The Balvenie DoubleWood 12 Years Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?