Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

The Black Grouse

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

The Black Grouse is een blended Scotch whisky gemaakt van peaty malt whisky’s en The Famous Grouse zelf.

Aantal

-
+

The Black Grouse Informatie

The Black Grouse is een rijker, smokier versie van de bekroonde Schotse whisky - The Famous Grouse. Het is gemaakt van speciaal geselecteerde herhaald malts waarop deze whisky een hoger malt inhoud geeft, en zijn rijpingsproces voegt meer diepte aan dit rijk zoet en rokerige mix.

Het is gemaakt van de beste ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd uit betrouwbare bronnen. Een verscheidenheid van de beste Schotse whisky's, met inbegrip van peaty whisky's, worden met elkaar vermengd en gerijpt in eiken vaten voor de komende maanden eigen karakter toe te voegen aan deze whisky. Geniet ervan nette of on the rocks aan de warmte en rijkdom, en fluwelig, met rook gevulde afwerking ervaren.

Gezien de populariteit van het merk The Famous Grouse, werd bekroond met de Royal Warrant in 1984, die alleen wordt uitgereikt aan bedrijven die goederen of diensten te leveren aan een koninklijk hof of bepaalde koninklijke personages. Vandaar dat elke fles bevat de zinsnede By Appointment to her majesty The Queen.

The Black Grouse whisky is gebotteld op 40% ABV.

The Black Grouse Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?