Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

The Famous Grouse

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

The Famous Grouse is een bekende blended Scotch whisky merk in de wereld, gemaakt van de beste ingrediënten en gerijpt voor maximaal 6 maanden in eiken vaten.

Aantal

-
+
€ 13,95 € 12,50

In winkelwagen

The Famous Grouse Informatie

The Famous Grouse is een van de best verkochte blended Scotch whisky merk in Schotland. The Grouse Brand mengsel werd gemaakt door Matthew Gloag & Sons in 1896 en vanwege de populariteit, werd het omgedoopt tot "The Famous Grouse" in 1905. Sindsdien is het zelfde destillatieproces wordt gevolgd om veel smaak en kwaliteit te waarborgen in elke druppel.

Famous Grouse Whisky wordt gemaakt van de beste ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd uit betrouwbare bronnen. Een verscheidenheid van de beste Schotse whisky's, met inbegrip van single malt whisky's - Highland Park en The Macallan, met elkaar gemengd en gerijpt in eiken vaten voor de komende maanden karakter toe te voegen aan de whisky, waarvoor het is beroemd over de hele wereld.

Vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak, werd bekroond met de Royal Warrant, die alleen wordt uitgereikt aan bedrijven die goederen of diensten te leveren aan een koninklijk hof of bepaalde koninklijke personages. Vandaar dat elke fles bevat de zinsnede By Appointment to her majesty The Queen.

Tasting Notes

Appearance: Full, Golden, Clear and bright

Aroma: Well-balanced oak, Sherry with a hint of citrus

Taste: Medium full flavour, Mature, Speyside fruitiness

Finish: Good length, Clean, Medium dry

The Famous Grouse Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?