Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

The Glenlivet 18 Year Old

1 L, 43%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Deze 18-jarige expressie van The Glenlivet distilleerderij is het resultaat van fijne vakmanschap, dat heeft het winnen van een aantal gouden medailles in de afgelopen jaren.

Aantal

-
+

The Glenlivet 18 Year Old Informatie

The Glenlivet 18 Year Old is een speciaal Single Malt Schotse whisky die door de Master Distiller Alan Winchester te maken de bijzondere momenten onvergetelijk. Deze award winnende whiskey is gerijpt in een combinatie van vaten, met inbegrip van zowel de eerste en tweede-fill Amerikaanse eik (tropische fruitigheid) en ex-sherry eiken (voor pittige complexiteit). Het resultaat is een verfijnde Schotse whisky dat is perfect uitgebalanceerd, rijk en elegant in smaak met fruitige en kruidige aroma's, en een lange afdronk die eindigt met hints van rozijnen en kruiden.

Geniet van deze uitzondering van The Glenlivet puur of op ijs om het uiteenspatten van zijn fruitige aroma's aangevuld met kruiden en zachte rook ervaren.

The Glenlivet 18 Year Old Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?